Martin Christensen nyt medlem af LGBT komiteen

LGBT komiteen er stolt af at kunne præsentere sit nye medlem, Martin Christensen. Martin har været aktiv inden for LGBT-området i 25 år, ikke mindst internationalt. Således var han co-chair – altså en af de to forpersoner – i ILGA-Europe i perioden 2007-2013 og bestyrelsesmedlem i ILGA World 2012-2018 og har herudover været medlem af en række andre internationale bestyrelser og styregrupper med fokus på LGBTI-personers rettigheder i udlandet. Martin var desuden international talsperson i LGBT Danmark i en årrække. Martin kommer da også i LGBT komiteen til at have særligt fokus på det internationale.

Ud over Martin består LGBT komiteen af Tina Thranesen og Søren Laursen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *