Lad lægefaglighed råde for transbørn

Lad lægefaglighed råde for transbørn

Lad lægefaglighed råde for transbørn. Om et transkønnet barn kan få adgang til hjælp i sundhedsvæsenet skal ikke afgøres ved en politisk beslutning, men – som det sker i dag – på en sundhedsfaglig vurdering. Adgangen til sådanne sundhedsydelser er i dag yderst restriktiv, og derfor er det et fantomproblem Nye Borgerlige taler om i deres beslutningsforslag “B 62 Forslag til folketingsbeslutning om forbud mod kirurgisk eller medicinsk kønsskiftebehandling af børn under 18 år”.

Bemærkningerne til beslutningsforslaget er herudover fejlagtige og misvisende, hvorfor hele forslaget får karakter af et politisk, ideologisk korstog. Det er sølle at tage børn som gidsler på denne måde.

Læs vores bemærkninger til beslutningsforslaget her:

Beslutningsforslaget findes på Folketingets hjemmeside her: B 62