FV19: LGBT-politikkens håndværkere

Karen Ellemann (V), tidl. ligestillingsminister med koordinerende mandat for LGBTI-området, Yildiz Akdogan (S), næstformand for Folketingets Ligestillingsudvalg, Rasmus Nordqvist (ALT) og Anna Berg (EL), fagsekretær vedr. familie-, social- og LGBT-politik hos Enhedslisten, stiller op til en debat om regnbuepolitik anno 2019.

Under de Thorning-Schmidt-ledede regeringer fik vi ægteskab for par af samme køn, frit juridisk kønsskifte og en spektakulær børnelov. Under de Løkke Rasmussen-ledede regeringer fik vi LGBTI-handlingsplanen, en LGBTI-minister og depatologiseringen af transidentiteter. Alt sammen med et engageret Folketing som medspiller.

Kom og få et indblik i, hvad det er for udfordringer vi står overfor, og diskuter med kandidaterne, hvordan vi kommer videre.

Link til facebook-event

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *