Derfor et fantastisk regeringsudspil

Søren Laursen forklarer, hvorfor regeringsudspillet er fantastisk, og takker for det gode resultat.

Se også

LGBT komiteens udtalelse i forbindelse med lanceringen af regeringsudspillet: Ambitiøst udspil om juridisk kønsskifte og ligebehandling

Regeringens udspil: Nye initiativer skal sikre plads til forskellighed

2 Responses

 • Hej Søren
  Jeg har set din video og læst regeringens lovpakke. Med henblik på medmoderskab er det endelig besluttet, og hvornår træder det i kræft ? Jeg kan ikke se nogle steder, om det står til godkendelse eller?

  Håber du kan hjælpe.

  Mvh Carina Lange

  • Hej Carina
   Det er et politisk udspil. Det skal laves om til konkrete lovforslag, og så skal de igennem lovmøllen, det vil sige de skal i offentlig høring og så skal Folketinget behandle dem. Jeg vil tro selve lovforslagene er på trapperne, og at de snart kommer i høring. Hele lovprocessen tager nogle måneder. Hvis vi er heldige, kan vi få nogle ting færdige i år, men ofte kommer man over i foråret, før man bliver færdige. Men jeg forventer på det bestemteste, at det bliver i folketingssamlingen 2020-21, og lovene vil formodentligt kunne træde i kraft hurtigt efter en vedtagelse. Og så håber jeg, forslagene får det indhold, regeringen har fremlagt, og at Folketinget ikke finder på at forringe dem.

Comments are closed.