LGBT-komiteen fylder 2 år

LGBT-komiteen fylder 2 år

LGBT komiteen fylder i dag to år. Det har været en travl tid med en intensiv dialog med myndigheder og beslutningstagere. På vores hjemmeside dokumenterer vi vores arbejde, som i høj grad er baseret på skriftlige indlæg. Der er mange breve og mange fodnoter. Vi ved godt, det tit kan være noget af en mundfuld at komme igennem. Det er ikke fordi vi ønsker at skubbe vores læsere fra os, det er fordi vi ved, at for at kunne fremtvinge forandringer, må man være meget præcis og spille på den banehalvdel, hvor man ønsker at score.

Vi ser også ting i et internationalt perspektiv, og derfor er vi medlemmer af både ILGA/ILGA-Europe og af NELFA, den europæiske regnbuefamilieorganisationsparaply, og vi er aktive begge steder.

Følg os på Facebook (@lgbtkomiteen) og på hjemmesiden.